Uleiul perfect pentru ingrijrea parului

Uleiul perfect pentru ingrijrea parului

Daca pana acum te fereai sa folosesti produse pe baza de ulei pentru a-ti ingriji podoaba capilara, afla ca exista un ulei destinat regenerarii parului si a tratarii diferitelor probleme ce pot sa apara la nivelul scalpului.

Ai observat ca parul tau si-a pierdut din vitalitate si stralucire? Varfurile sunt despicate si mai nou te confrunti si cu matreata?

Nu este de vina doar samponul, ci si alimentatia, orele putine de somn si sedentarismul care contribuie la slabirea organismului si privarea de vitamine, minerale si oxigen.

Astfel, unul dintre cele mai vechi produse din lume, te poate ajuta sa iti mentii sanatatea.

Și ne referim bineinteles la uleiul de cocos, folosit la scara larga atat in industria farmaceutica cat si in cea cosmetica.

În tarile de provenienta a nucii de cocos, femeile folosesc acest produs in toate formele sale de exploatare, de la laptele de cocos pana la uleiul de cocos. De la medicament pana la remediu anti-ageing, bucurandu-se in felul acesta mereu de un par frumos, bogat si sanatos.

Hidrateaza si hraneste parul

În cazul in care te confrunti cu infectii fungice la nivelul scalpului, sau cu deficiente nutritionale mai mult ca sigur aceste doua simptome vor conduce la stare inflamatorie a scalpului. Astfel va fi favorizata pierderea firelor de par, mai mult decat este normal.

În acest caz uleiul de cocos care este extrem de bogat in grasimi sanatoase va hrani firul de par in profunzime, va combate inflamatia si totodata va reda splendoare podoabei capilare.

Afla care sunt cele mai bune tratamente naturiste cu ulei de cocos

Modalitatea naturala de regenerare

Nu exista grad sau nivel de comparatie asta este foarte clar, uleiul de cocos fiind de departe cel mai sanatos, natural si nutritiv pentru parul tau.

Reduce pierderea de proteine, intarind in acelasi timp radacina, avand efect inclusiv asupra varfurilor uscate si deshidratate.

Asigura-te ca o data la 6 saptamani iti tai varfurile pentru a-l ajuta sa se regenereze mai usor.

Te scapa de matreata

Practic acest fenomen intitulat matreata este o situatie cronica a scalpului, ce se activeaza in momentul in care pielea devine foarte uscata, se confrunta cu bacterii sau alte infectii.

Uleiul de cocos este de departe cel mai bun hidratant ce se bucura la nivelul pielii si de proprietati antiseptice