Surpriza de proportii! Brad Pitt se iubeste in secret cu printesa Charlotte Casiraghi. Cei doi se pregatesc sa devina parinti

Surpriza de proportii! Brad Pitt se iubeste in secret cu printesa Charlotte Casiraghi. Cei doi se pregatesc sa devina parinti

De cand s-a aflat ca Brad Pitt si Angelina Jolie divorteaza, actorul a fost „cuplat” de tabloidele americane cu numeroase actrite si femei celebre. Însa, revista australiana „New Idea” anunta ca actorul este pentru prima data cu adevarat indragostit, dupa despartirea de Jolie de „printesa” Charlotte Casiraghi de Monaco, nepoata regretatei Grace Kelly si fiica printesei Caroline.

Potrivit revistei, mai multe surse din anturajul celor doi au confirmat ca Brad si Charlotte au inceput o relatie, in urma cu doua luni, dupa ce le-a facut cunostinta un prieten comun.

Mai mult, ei si-au facut deja aparitia in public impreuna, la un eveniment organizat la Muzeul de arta din Los Angeles. Charlotte este a noua mostenitoare a tronului, in oridinea succesiunii la tron, si este o femeie de afaceri de succes.

Brad Pitt si Charlotte Casiraghi s-au afisat deja in public

Cei doi se pare ca se inteleg de minune, iar actorul recunoaste ca este indragostit. „Toti au ramas uimiti cand i-au vazut impreuna. Au tot circulat zvonuri in ultimele saptamana ca Brad s-a mutat cu o noua iubita, dar nimeni nu se astepta sa-l vada de mana cu o membra a familiei regale”, a declarat pentru „New Idea” un martor, care a fost prezent la evenimentul din Los Angeles.

Acesta a precizat ca Brad Pitt si Charlotte au fost nedespartiti toata seara si pareau topiti unul dupa celalalt.

Mai mult, jurnalistii de la „New Idea” sustin ca relatia lor devine din ce in ce mai puternica, iar cei doi isi doresc acum sa devina si parinti. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant nu a confirmat nici relatia actorului cu Charlotte si nici faptul ca se pregatesc sa devina parinti.

Charlotte mai are un fiu, pe nume Raphaël Elmaleh, dintr-o relatie anteriora cu actorul Gad Elmaleh, care s-a sfarsit in 2015.

Charlotte Marie Pomeline Casiraghi s-a nascut pe 3 august 1986 si este al doilea copil al printesei Carolinei de Hanovra cu italianul Stefano Casiraghi. Bunicii ei sunt printul de Monaco Rainier al III-lea si regretata actrita americana Grace Kelly. Ea a fost numita dupa starbunica ei, printesa Charlotte, ducesa de Valentinois.

Sursa: www.libertateapentrufemei.ro