Subțire jos


Toc Jos Subtire

Plata 1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 72 de ore de la comanda.

subțire jos

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

subțire jos

Vă rugăm să verificați subțire jos țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de subțire jos cumpara 4. Ne va livra elementul potrivit adresa ta, dă-ne, deci, pls da-ne adresa. Expediere 1 : Transportul va fi organizat numai după ce plata a fost eliminat.

subțire jos

În general, va fi facturată ca probă nu are valoare comercială sau o valoare foarte scăzută. Vă rugăm să nu ezitați să ne amintească dacă aveți orice cereri subțire jos.

  1. Pierderea de grăsime nebunească home abs
  2. Cum să evitați pierderea în greutate după avort
  3. Alimente care ard grasimile carte
  4. Pierde greutatea în 6 zile
  5. Toc Jos Subtire – Antonio Vogue

Reducere Oferim discount mai mult pe mare,dacă sunteți interesat in cumpararea de mai multe elemente sau de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Politica de rambursare 1.

Șosete termice DEMISION (subțire) 70% lână, cu cămilă în jos, culoare roșu-bej cu orez.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.

7 DAY WORKOUT CHALLENGE -TO LOSE BELLY FAT -7 MINUTE HOME WORKOUT FOR MEN \u0026 WOMEN TO LOSE TUMMY FAT

Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Feedback-ul 1 : Cele mai bine vandute din magazinul nostru sunt subțire jos general disponibile, cu multe populare instock culori în cantitate mare tot timpul, cu toate acestea, ele, de asemenea, vinde foarte bine și poate fi în curs de producție în timp ce aveți de gând pentru urgente comanda, prin urmare, vă rugăm să ne contactați înainte de orice cumpărare cu multe mulțumiri în avans.