Stela Enache arata senzational la 68 de ani, iar fiica sa ii calca pe urme

Stela Enache arata senzational la 68 de ani, iar fiica sa ii calca pe urme

Stela Enache, cea care in anii 80 umplea salile de spectacole si ridica in picioare publicul cu melodii celebre ca Ani de liceu, Diminetile mele sau Tangoul de demult, va implini, pe 24 ianuarie, varsta respectabila de 68 de ani si nu putem sa trecem cu vederea cat de bine arata artista si cu ce conditie fizica de invidiat se mandreste.

Stela Enache a trecut printr-o drama cumplita in urma cu 9 ani, cand sotul sau, compozitorul si cantaretul de muzica usoara, Florin Bogardo, a trecut in nefiinta. O femeie nu doar frumoasa, ci si extraordinar de puternica, Stela Enache a trecut peste aceasta tragedie cu ajutorul celor doi copii ai sai, Laura Maria, in varsta de 41 de ani, si Anton Marin, in varsta de 38 de ani.

Stela Enache alaturi de sotul sau, Florin Bogardo, (stanga) si alaturi de fiul sau, Anton Marin, Bogardo (dreapta)

Cu toate ca ambii copii sunt mutati peste granitele tarii, fata, designer de interior, locuieste in Italia, iar Anton, dupa ce a finalizat cursurile Facultatii de Turism, Management si Economie, s-a mutat in Germania, Stela Enache are o relatie foarte apropiata cu acestia si ii viziteaza destul de des, cu atat mai mult cu cat, intre timp, a devenit si bunica.

Stela Enache si fiica sa, Laura Maria, in copilarie

Ceea ce este de apreciat este faptul ca fiica Stelei Enache, Laura Maria, ii calca intocmai pe urme, si nu ne referim doar la partea artistica pe care si-o etaleaza in amenajarile interioare, ci si la silueta, semn ca ii mosteneste gena buna a mamei sale.

Laura Maria, fiica Stelei Enache, in prezent

Stela Enache continua si in prezent sa urce pe scena si sa incante publicul cu vocea sa, ba chiar este solicitata sa cante si in cluburi si discoteci frecventate de tineri.

Piesele ei au facut furori generatii de-a randul, iar frumusetea ei i-a cucerit pe admiratori. Totusi, publicul care a privit-o si a admirat-o nu a stiut ca atunci urca pe scena, pe parcursul carierei ei de peste 40 de ani, Stela isi punea o ”masca” invizibila, sub care ascundea orice problema, pentru a fi zambitoare in fata oamenilor.

Sursa: www.unica.ro