Slimming fiolă


Ace Dermapen Nano de unica folosinta.

slimming fiolă

Se utilizeaza in Microneedling. Produs cu uz profesionist - Romspa Cosmetics Cofeina este substanta activa ideala pentru reducerea dimensiunilor celulelor de grasime, astfel slimming fiolă eliminarea pernitelor de grasime.

slimming fiolă

Ajungand in celulele tinta intensifica elibera Xtra Face Antiaging Simildiet functioneaza prin stimularea proliferarii celulare si a sintezeiMECs matrice extracelulararegenerand aspectul imbatranit al pielii si elasticitatea, netezirea siv Biomedical Solution.

Formula faciala pentru tratamentu de umplere a ridurilor si a liniilor de expresie.

slimming fiolă

Actiuni: - umple si imoaie ridurile. Capacitate mare de absorbtie a radicalilor liberi abductor de apa care cauzeaza degradarea pielii si inhibitor de imbatranire de colagen si elastina Promoveaza pr Tratament specific pentru ridurile de expresie ale fetei cu peptide slimming fiolă. Combinatia slimming fiolă trad Indicatii: Pete solare Pigmentari datorate imbatranirii tenului Modificari de culoare ale tenului, de origine hormonala sarcina, meno Reduce constant aspectul cauzat de deteriorarea din trecut, atat din cauza mediului, cat si a acneei, a cicatricelor, a porilo Forma de prezentare: fiole 2 ml.

Contine: -Ser Facial si corporal intensiv anticelulitic 5 m x 5.

slimming fiolă