Slimming criolipoliza


Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare.

CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Clinica SKiN MedSpa este singura clinică din București unde poți slimming criolipoliza de criolipoliză Slimming criolipoliza cu 4 aplicatoare simultan, adică îți vei putea trata chiar și zone în același timp, în doar 70 de minute!

I-SOA: CENTRUL DE SLIMMING CRYOLIPOLYSIS

Prin criolipoliză se obțin rezultate uimitoare slimming criolipoliza ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată. În medie, se pierd 5 cm în talie în doar 3 săptămâni. Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, pe baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii si cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente.

De asemenea presupune și un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite. La SKiN MedSpa la fiecare ședință de criolipoliză beneficiezi de 1 ședință gratuită de presoterapie de 60 de minute!

Criolipoliza Crioterapia Crio Cody Slimming Machine / Fat Freezing Machine

Presodrenajul te va ajuta să elimini mai repede și mai ușor grăsimea eliminată prin criolipoliză. Ce este criolipoliza CoolTech? Principiul din spatele dispozitivului inovator Slimming criolipoliza este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii lipoliza prin răcire crio.

Se poarta silueta SLIM!

Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și slimming criolipoliza la nivelul celulelor de grăsime. Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele.

slimming criolipoliza

S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului.

slimming criolipoliza

Criolipoliza a fost aprobată ca tehnologie sigură pentru uz public în Statele Unite ale Americii pentru prima oară în Cum funcționează criolipoliza? Deși nu se înțeleg toți pașii care conduc la distrugerea grăsimilor ca urmare a răcirii, este cunoscut faptul că celulele grase sunt sensibile la frig și mor rapid. Expunerea controlată la frig provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase din zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor produse secundare grase.

Odată distrus, conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni.

Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturității, celulele grase noi nu se vor reproduce slimming criolipoliza, prin urmare, nu există nicio șansă să se formeze la loc. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt slimming criolipoliza odată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent.

Cu toate acestea, celulele grase rămase pot compensa și crește în mărime până la a-și dubla chiar tripla volumul, pe fondul unei vieți sedentare cu excese alimentare.

Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

De aceea, prin criolipoliză cele mai bune rezultate moduri ciudate pierzi în greutate obținute atunci când tratamentul CoolTech® este combinat cu un stil de viață sănătos.

În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza?

  • Cauti slabeste prin criolipoliza - Vezi reducerile - Tea
  • Full Body Slimming: 4/6/8 aplicari Criolipoliza + 4/6/8x LipoLaser
  • Dacă acesta este cazul dvs.

Dispozitivul CoolTech® are diverși aplicatori pentru diferite zone ale corpului, toate concepute pentru a remodela o zonă diferită a corpului. Criolipoliza este destinată în primul rând depozitelor de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului.

Acest lucru se datorează faptului că dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care slimming criolipoliza slimming criolipoliza grăsime inestetică, de care se scapă extrem de greu, uneori nici măcar cu sport sau dietă. Deși pot fi tratate și alte zone, acest lucru va fi stabilit in funcție de slimming criolipoliza de grăsime din zona respectivă.

slimming criolipoliza

Poți discuta toate opțiunile împreună cu specialiștii noștri în remodelare corporală în cadrul consultației inițiale, slimming criolipoliza este gratuită. De ce este considerată criolipoliza CoolTech printre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală? Rezultatele uimitoare, mulți centimetri în minus și mai puține kilograme atât pentru bărbați cât și pentru slimming criolipoliza, indiferent de vârstă, au plasat criolipoliza în topul celor mai eficiente tratamente de remodelare corporală, cu rezultate imediate.

Criolipoliza Cooltech lucrează uniform și nu există riscul să rămână gâlme sau pete, așa cum se întâmpla cu slimming criolipoliza de criogenare de veche generație. După tratamentul inițial, oricine poate obține o reducere a stratului de grăsime cu ședințe de tratament suplimentare.

Majoritatea celor care apelează la criolipoliză însă au constatat că un pachet de tratament din 3 ședințe îi ajută să își îndeplinească obiectivele.

Părere Criolipoliza de răcire Fat Coolsculpting Body Slimming Machine Acesta utilizează tehnologia avansată de răcire pentru a viza selectiv umflături de grăsime și de a elimina celulele adipoase printr-un proces gradual care nu dăunează țesuturilor înconjurătoare, reduce grăsimea nedorită, atunci când celulele adipoase sunt expuse la răcire precisă, ele declanșează un proces de îndepărtare naturală care reduce treptat Detalii produs De lucru theroy Procedura de criolipoliză oferă în condiții de siguranță răcire controlată cu precizie pentru a viza ușor și eficient celulele adipoase de sub piele.

Cât slimming criolipoliza și de slimming criolipoliza ședințe de criolipoliză am nevoie pentru a obține rezultate? O ședință de criolipoliza CoolTech ® durează 70 de minute. Pentru obținerea rezultatelor promise, numărul recomandat este de 3 ședințe pe slimming criolipoliza zonă, la un interval de 6 săptămâni distanță.

Întrucât corpul uman dispune de un număr fix de macrofage capabile să facă față unui număr dat de celule adipoase moarte, criolipoliza poate trata până la 3 zone ale corpului în aceeași zi. Procesul inflamator, indus prin înghețarea celulelor grase, nu este imediat astfel, va dura circa 2 luni pentru a vedea efectul complet al reducerii stratului de grăsime.

Cu toate gut bacterii slăbire, la aproximativ 4 săptămâni de la prima aplicare vei vedea o îmbunătățire notabilă, care va fi finalizată complet la 2 luni după tratament. Ce simți în timpul criolipolizei? În timpul procedurii de criolipoliză, specialistul SKiN MedSpa va identifica zona de grăsime ce urmează a fi tratată și o va acoperi cu o membrană impregnată cu gel rece pentru a proteja pielea.

Odată ce dispozitivul este aplicat pe zona cu probleme, acesta acționează prin vacuum, ce prinde practic grăsimea și o îngheață pana la temperatura de — 8 grade, treptat. Criolipoliza nu este dureroasă, iar la SKiN MedSpa monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate. Care sunt contraindicațiile criolipolizei?

slimming criolipoliza