Singura femeie din zodiac fara suflet-pereche

Singura femeie din zodiac fara suflet-pereche

Probabil ca ti tu te-ai gandit macar o data ca pentru fiecare persoana exista cineva pe aceasta lume care ii este sortit. Poate ca si tu crezi ca acolo undeva exista cineva pentru tine, acel Fat-Frumos pe cal alb.

Aceste 2 ganduri sunt gandurile care ne consoleaza in momentele de singuratate sau dupa cele mai dureroase despartiri. Astrele spun ca exista oameni care sunt predestinati si care au suflete-pereche, insa exista si oameni care nu au la fel de mult noroc.

Este vorba despre un semn zodiacal care nu va cunoaste aceasta fericire. Nu spune nimeni ca nu o sa se casatoreasca sau ca nu o sa aiba pe cineva alaturi, insa aceasta zodie nu se va simti niciodata implinita pe plan sentimental.

Daca esti nascuta in zodia VĂRSĂTOR, insemna ca astrele nu ti-au pregatit o surpriza placuta pe plan amoros. Oricat de mult ai astepta sau cauta pe cineva cu care sa fii compatibila 100%, in zodiac nu se afla un barbat care sa corespunda cerintelor tale.

Aceste femei au o fire complexa si pana si astrele sunt uimite de comportamentul acestor native uneori, de aceea nu au stiut cu cine sa asocieze aceasta zodie. Astfel au lasat-o fara suflet pereche.

Acest lucru nu inseamna ca femeile varsator nu vor fi niciodata fericite sau ca nu vor avea relatii frumoase. Cu siguranta exista native care au viata la care visau, cu o casnicie frumoasa, cu copii si cu implinire sufleteasca.

Cu toate acestea, nu vor simti niciodata ca se afla alaturi de sufletul lor pereche, alaturi de cineva cu care sa formeze un intreg.

Astrele ne dezvaluie, totusi, ca aceste native ar putea sa incerce sa formeze cupluri cu barbati din aceeasi zodie pentru ca asa lucrurile ar putea functiona cel mai bine. Pana la urma, cine sa te inteleaga mai bine daca nu propriul semn zodiacal?

Varsatorul este o zodie care este foarte greu de citit si daca ambii parteneri sunt nascuti sub acelasi semn, vor ajunge sa se inteleaga pentru ca au aceleasi calitati si defecte si vor intelege cu ce se confrunta celalalt in relatie.

Totusi, nici barbatul varsator nu este 100% compatibil cu femeia din acelasi semn zodiacal, deci nu este sufletul ei pereche. De asemenea, aceste femei mai pot incerca relatii si cu berbeci, gemeni sau balanta.

La berbeci, te va atrage pasiunea si focul pe care le nutresti si tu, la gemeni independenta, iar la balante faptul ca sunt foarte intelegatoare si au un farmec aparte caruia nu-i poti rezista.

Totusi, faptul ca nativele din varsator nu au un suflet-pereche in zodiac nu este neaparat un lucru rau. Varsatorii sunt persoane unice, faimoase pentru independenta lor si pentru puterea de care dau dovada de fiecare data.

Alaturi de un barbat oarecare sau chiar de sufletul lor pereche, daca ar exista, femeile varsator s-ar simti sufocate pentru ca le plac diversitatea. Vor sa cunoasca lumea si sa se distreze.

Sursa: estisuperba.ro