Silviu Marin

Silviu Marin

Silviu_Marin_91358.jpgBun gasit! Numele meu este Silviu Marin, am 32 de ani, prezint un fundal educational literar – fost cursant al Facultatii de Litere din Bucuresti (2001-2004) – si activez in domeniul redactional, respectiv pe sanitar-medical, incepand cu proiectul pro bono Atentie!Info (mai 2006 – octombrie 2007). Acolo, am indeplinit functia de redactor sef-adjunct. De asemeni, am scris articole pro bono pentru GhidulDeSanatate.ro (august 2013), unde am indeplinit doar functia de redactor.

In clipa de fata, scriu si pentru proiectul NetDent.ro, respectiv incepand cu august 2013. Cu alte cuvinte, pana acum, am trecut prin segmentele: ortopedie protetica – nanotehnologie (Atentie!Info), bioinginerie oncologica -cardiovascular (GhidulDeSanatate.ro), dar si prin stomatologie – tehnica dentara (NetDent.ro). Si, din nou, la ora actuala ma aflu in fata segmentului bioinginerie – cardiovascular – nutritional, respectiv pentru Doctor.info.ro si Nutritionist.info.ro

In incheiere, stimati cititori, tot ceea ce pot spera, este ca informatiile oferite de mine in aceste materiale sa va fie cat mai folositoare cu putinta. Aceasta este si motivatia mea principala.

Cu multumiri pentru atentie,

red. Silviu Marin

12188