REVOLTĂTOR! Limbaj suburban si comportament josnic al unui medic. A refuzat sa interneze o pacienta si i-a rupt FIȘA MEDICALĂ

REVOLTĂTOR! Limbaj suburban si comportament josnic al unui medic. A refuzat sa interneze o pacienta si i-a rupt FIȘA MEDICALĂ

Conducerea Spitalului Oraşenesc Baicoi a declanşat o ancheta dupa ce un medic a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce refuza internarea unei paciente, iar la un moment dat cadrul medical rupe fişa medicala a bolnavei.

Potrivit unor imagini filmate cu camera ascunsa care au aparut in spaţiul public, o persoana s-a prezentat, in ziua de Boboteaza, la camera de garda a Spitalului Baicoi, spunandu-i medicului ca a venit cu o pacienta adusa cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde nu a putut fi internata din lipsa de locuri.

Medicul de garda, Marta Coman, a refuzat sa interneze bolnava, spunand ca iese din garda la ora 08,00 a doua zi.

“Doamna, ştiţi care e chestia? Io ies din garda maine la ora 08,00. Daca mai imi vin 20 ca dvs… (…) Şi aţi venit şi va trimit acasa. (…) Doamna, internarile nu se fac de la Ploieşti la Baicoi. Aicea eu hotarasc daca internez sau nu, nu Ploieştiul peste mine, cum nici eu nu hotarasc peste ei. (…) Doamna, de pe data de 2 tot va plimbaţi. (…) Ce aveţi astazi, de Boboteaza, sa vreţi sa internaţi? (…) Da’ de ce aş interna-o eu acuma daca dvs. de pe data de 2 tot staţi pe drum cu ea?”, i-a spus medicul persoanei care insoţea bolnava.