Parul vopsit negru şi bretonul gros nu mai sunt la moda. Cum iţi schimbi look-ul

Parul vopsit negru şi bretonul gros nu mai sunt la moda. Cum iţi schimbi look-ul

Noi trenduri şi alt gen de coafuri. Anul 2018 aduce schimbari şi in domeniul hairstylingului, multe dintre trendurile si coafurile anilor trecuţi fiind considerate acum depaşite. Hairstylistul Cristi Pascu ne explica la ce trebuie sa renunţam daca ne dorim sa ţinem pasul cu moda.

Nu se mai poarta parul negru

Parul vopsit negru a inceput sa piarda din popularitate inca de acum doi ani, iar in anul 2018 va disparea complet.  ‘’Parul negru imbatraneşte şi noi traim vremuri in care fiecare incearca sa dea timpul inapoi prin tot felul de trucuri”, spune Cristi Pascu.

Fara breton gros

Bretonul gros nu mai este la cautare in noul an. ‘’Este o coafura oarecum invechita, iar in noul an tendinţa este de lejeritate şi jovialitate. Veţi vedea foarte multe coafuri naturale, cu fruntea lasata libera. Vom intalni şi breton, insa acesta va fi lejer şi versatil”, adauga Cristi Pascu.

2018, ultimul an cu Ombre

Trendul Ombre a pierdut mult teren in 2017, iar hairsylistul crede ca acesta va fi ultimul an in care doamnele şi domnişoarele vor mai veni la salon cu aceasta cerinţa.  ‘’Ombre a fost atat de mult cerut in ultimii ani incat a ajuns un fel de “uniforma” in coafura. În anul 2018 se pune accent pe originalitate”.

Adio, Messy Hair!

Coafurile messy hair sunt şi ele depaşite. ‘’Trendul dureaza deja de caţiva ani buni, iar in 2018 le recomand femeilor sa ne surprinda prin curaj, originalitate şi coafuri indrazneţe”.

Fara accesorii metalice

A cam apus şi epoca accesoriilor metalice. ‘’Coroniţele, accesoriile metalice foarte mari şi agrafele au fost atat de uzitate incat au ajuns sa plictiseasca. Vor fi inlocuite de panglici de catifea sau funde”, mai spune Cristi Pascu.