Ianuarie e luna lor de aur. Patru zodii au noroc cu carul

Ianuarie e luna lor de aur. Patru zodii au noroc cu carul

Patru nativi din horoscop vor fi favorizati de astre in prima luna din 2018. Ianuarie vine cu satisfactii materiale, armonie in viata de cuplu si succes pe plan profesional.

RAC

Stapanul casei carierei Racului, Marte, si stapanul casei muncii, Jupiter, se intalnesc in una dintre cele mai norocoase case ale horoscopului: casa a cincea. Prin urmare, sansa rasare de unde nu te astepti.

Totodata, perioada este deosebit de creativa, buna pentru punerea in evidenta a talentelor si propice promovarii, prezentarii, lansarii oricaror creatii, produse sau proiecte.

Banii depind de ceilalti: ii faci sau ii cheltui impreuna cu ei sau pentru ei.

Dragoste si viata in doi:

Asa o perioada se iveste rar in viata!

Cu Marte si Jupiter in casa iubirii si a erotismului, in ianuarie 2018 vigoarea sexuala a Racilor atinge culmi nebanuite, iar elanul romantic este atat de mare, incat parca atrage ocaziile cu potential amoros; iar daca nu le atrage, le cauta, le provoaca. Forta pasiunii este nestavilita, emotiile si senzatiile trupesti sunt electrizante, exuberante.

SCORPION

Munca si bani:

Marte si Jupiter, aflati in Scorpion, te indeamna la fapte mari. Ai initiativa, ai curaj si poti demara acum un proiect amplu si ambitios. În ianuarie 2018 simti nevoia sa te impui, sa arati ce poti. Și sunt sanse bune sa reusesti: in fond, Marte este stapanul traditional al Scorpionului, iar Jupiter este Marele Benefic!

Altfel, luna ianuarie predispune la iesiri si intalniri, discutii si negocieri. Drumurile, comunicarea si preocuparile intelectuale sunt privilegiate.

Acum poti sa inveti ceva nou, sa faci un curs, sa redactezi o lucrare, sa tii o prelegere, sa sustii un interviu. O sansa in acest sens poate aparea in decada a doua.

Sectorul financiar este dinamic pe tot parcursul lunii ianuarie 2018. Poti face bani frumosi, dar ti-e greu sa economisesti.

Dragoste si viata in doi:

Marte si Jupiter raman in Scorpion si in luna ianuarie 2018, asa ca pasiunea, spiritul de cucerire si efervescenta sexuala se afla in continuare la nivel maxim. Conjunctia Marte-Jupiter predispune la iubiri fulgeratoare, gesturi amoroase indraznete sau chiar nesabuite si promite actiune din plin.

CAPRICORN

Munca si bani:

Cu o multime de planete in Capricorn, in ianuarie 2018 dispui de o multime de atuuri pentru a reusi, pentru a avea succes.

Soarele iti aduce forta, autoritate si prestigiu; Venus – sansa, colaborari si relatii utile; Mercur – iuteala de minte, idei si libertate de miscare; Saturn, stapanul Capricornului – strategie si o buna coordonare; Pluto – ambitie si focalizare. Asadar, poti realiza cam orice ti-ai pune in minte.

Și, ca un bonus de zile mari, Marte si Jupiter, aflati in casa a unsprezecea, promit popularitate, izbanda in proiectele colective si pozitie de lider in grupuri construite in jurul unor interese sau pasiuni comune.

Dragoste si viata in doi:

Cu Venus in Capricorn, primele doua decade din ianuarie 2018 sunt favorabile iubirii, placerilor si armoniei.

Venus iti da un plus de gratie, senzualitate si putere de seductie. Prezenta ta e mai placuta, mai dorita. Atragi fara efort si ai parte de imprejurari care inlesnesc apropierea, infiriparea unor noi sentimente.

În cuplu domnesc buna-intelegere, tandretea si optimismul.

VARSATOR

Munca si bani:

În ianuarie 2018 cariera Varsatorilor este in plin avant.

Cu Marte si Jupiter in casa carierei, ai planuri mari si pui mult suflet in indeplinirea lor. Apar ocazii favorabile, dar se poate sa ai de dus si o lupta, in care, din fericire, ai sanse mari de victorie.

În ianuarie iti poti consolida puterea si renumele, te poti impune in fata celorlalti si, gratie reusitei profesionale, poti avea castiguri financiare multumitoare.

Trebuie insa sa iti dai seama ca nu toata lumea este la fel de sincera si bine intentionata ca tine si ca pot exista persoane care te invidiaza si ar putea incerca sa comploteze din umbra, sa te saboteze. Nu lasa succesul sa ti se urce la cap si pazeste-ti spatele!

Surse: www.unica.ro

www.eastrolog.ro