Horoscopul saptamanii 8 – 14 ianuarie de la Oana Hanganu – 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc si optimism pentru toate zodiile

Horoscopul saptamanii 8 – 14 ianuarie de la Oana Hanganu – 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc si optimism pentru toate zodiile

Planeta Mercur intra in Capricorn, unde se afl, deja Soarele şi planetele Pluton, Venus şi Saturn. Toate semnele zodiacale sunt afectate. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscopul saptamanii 8-14 ianuarie 2018 incepe cu 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc şi optimism pentru toate zodiile.

Primele doua sunt formate de Jupiter, planeta Norocului, cu Soarele şi cu Venus (planeta Iubirii). Cel de-al treilea este format de Marte, planeta Acţiunii şi Pluton, planeta Transformarii.

BERBEC

Berbec anunţa succes in cariera şi semnarea unor contracte avantajoase ori decizii oficiale favorabile nativilor.

Norocul le surade chiar de luni, cand Soarele şi Jupiter le pot aduce şanse nesperate in cariera sau premii şi recompense pentru activitatea din trecut.

În plus, colaborarea nativilor cu şefii şi colegii este armonioasa, iar pentru unii Berbeci, iubirea poate sa apara chiar la locul de munca sau intr-un favorabil context profesional.

Berbecii care au o relaţie vor avea parte de armonie şi de pasiune in cuplu, dar şi de romantism şi sensibilitate.

Toate acestea vor marca prima parte a saptamanii, ajutandu-i pe Berbeci sa vada partea plina a paharului in fiecare situaţie.

Începand de joi, optimismul debordant va fi inlocuit cu realism şi pragmatism, in special in planul profesional.

Joi, 11 ianuarie, planeta Mercur va intra in zodia Capricorn, unde va ramane pana la sfarşitul lunii şi va influenţa sectorul Carierei din astrograma nativilor Berbec.

Astfel, ei işi vor face planuri mai realiste privind viaţa profesionala şi vor incerca sa valorifice la maximum orice oportunitate.

TAUR

Taurii care incep afaceri sau relaţii cu cineva din strainatate sa fie realişti! Acomodarea va cere timp şi rabdare.

Horoscopul saptamanii 8-14 ianuarie pentru zodia Taur anunţa calatorii, veşti de departe de la oameni dragi sau de la parteneri de afaceri, dar şi interes deosebit pentru studiu şi perfecţionare.

Veştile bune pot veni chiar de luni, cand Venus, planeta Iubirii, va fi in armonie cu Jupiter, planeta Norocului. Mai mult, Venus ii patroneaza pe Tauri şi se afla, acum, in casa Strainataţii din astrograma lor, in timp ce Jupiter se afla in sectorul Mariajului.

Pentru Taurii care au o relaţie, saptamana poate aduce aduce o calatorie, in doi, in strainatate, iar pentru cei singuri, şansa de a se indragosti de cineva care locuieşte in alta ţara.

Dar contextul astral al saptamanii este favorabil şi pentru Taurii care doresc sa se intoarca la şcoala, in special dupa data de 11 ianuarie. Atunci, planeta Mercur va intra in zodia Capricorn, unde va ramane pana la sfarşitul lunii.

Unii nativi Taur işi vor relua studiile, alţii se vor inscrie la programe de perfecţionare in domeniul de activitate, in timp ce alţi nativi vor dori sa inveţe o limba straina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>