Horoscopul sanatatii in 2018. Ce zodie trebuie sa aiba grija la semnalele transmise de organism

Horoscopul sanatatii in 2018. Ce zodie trebuie sa aiba grija la semnalele transmise de organism

Descopera cum stai cu sanatatea in acest an şi ce poţi face pentru a scapa de problemele cu care te confrunţi, in funcţie de zodia ta.

BERBEC

Anul 2018 nu vine cu probleme serioase de sanatate, dar asta nu inseamna ca te vor ocoli de tot. Eşti tentata sa faci excese, iar acest lucru işi poate pune amprenta asupra organismului tau mai devreme sau mai tarziu. Stilul tau de viaţa dezorganizat te impinge sa ai o dieta nesanatoasa şi acest lucru te poate priva de energie şi iţi poate aduce boli de stomac.

Daca fizic nu ai motive de ingrijorare, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tau. Stresul provocat se munca intensa, dar şi viaţa ta sentimentala agitata te vor duce in pragul unei depresii. Lucreaza mai mult la acest capitol, ia totul mai uşor şi relaxeaza-te!

TAUR

Anul 2018 te gaseşte intr-o forma fizica de invidiat, dar iţi vei pierde din energie pe parcursul acestor luni, ceea ce e perfect normal. Ai grija ca atunci cand simţi ca ai obosit, sa iei pauzele necesare pentru a-ţi reincarca bateriile. Din luna iulie rişti sa nu iţi mai poţi ţine impulsivitatea sub control şi vei avea ieşiri nervoase care cer o atenţie deosebita.

Nu numai ca le vei face rau celor din jurul tau, dar te vei supune singura unui chin inutil. Protejeaza-ţi mintea de tot ce e negativ, inconjoara-te de oameni veseli şi optimişti şi fa mai des lucrurile şi activitaţile care iţi plac!

GEMENI

Te vei concentra mai mult anul acesta pe sanatatea ta, şi pe buna dreptate! Cum ai trecut recent prin nişte probleme care te-au speriat, acum alegi varianta cea mai buna de a fi precauta. E foarte important sa inveţi din greşeli, astfel nu vei mai fi in pericol o buna perioada de timp.

Începi inca din ianuarie sa adopţi un stil de viaţa sanatos, sa te stresezi mai puţin şi sa te bucuri mai mult de tot ce ai. Gandirea pozitiva te va ajuta sa depaseşti micile obstacole mai uşor, ca sa nu mai spunem ca te vei simţi mai bine cu tine insaţi. Nu ar strica poate sa faci sport regulat, chiar daca la nivel de incepator.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>