Horoscop Minerva pentru saptamana 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Horoscop Minerva pentru saptamana 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Astrologul Minerva prezinta previziunile detaliate pentru fiecare zodie in parte in saptamana care urmeaza. Citeşte horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC

Va fi o saptamana activa in care vor pune accentul pe ideea de daruire, dar şi pe aceea de a şti cum sa primeasca, felul in care ne implicam in relaţii semnificative. Exceptand ziua de vineri, 12 ianuarie, cand atmosfera se tensioneaza brusc cateva ore, nu aş spune ca vor fi probleme pentru aceşti nativi.

Saptamana poate avea coloratura de vacanţa cu tot ceea ce implica ea, dar poate aduce surprize in plan profesional, in cel relaţional, un caştig de natura nu atat spirituala, cat mai de graba materiala, in sensul ca Berbecii pot primi acum raspunsuri care vin pe cai subtile, prin rugaciune sa spunem, iar ei sa se simta iubiţi de Dumnezeu.

Pot primi veşti oficiale despre o situaţie complicata cu iz juridic prin care sa fie anunţaţi ca a incetat orice acţiune penala impotriva lor.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de munca sa fie mutate in plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva in afara oraşului sa nu se poata indeplini. 10 ianuarie este insa o zi perfecta pentru a demara proiecte noi.

Aşa cum luna noua creeaza un hiperspaţiu pentru ca viaţa sa inforeasca in toata splendoarea ei, şi Berbecii sunt incurajaţi sa faca acelaşi lucru! Daca gasesc obiecte de care nu mai au nevoie sa le ofere cu generozitatea specifica, celor care au ce face cu ele, fapt care ii va face sa se simta impliniţi şi fericiţi.

Este important sa işi recunoasca sentimentele in loc sa le ascunda, deoarece luna plina le da curaj şi putere sa işi infrunte cele mai adanci temeri! Este posibil sa traiasca şi un sentiment de nelinişte sau de conflict interior in acelaşi timp.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>