Horoscop 6 ianuarie 2018. Astrologii aduc veşti nemaipomenite: noroc la bani şi noi inceputuri

Horoscop 6 ianuarie 2018. Astrologii aduc veşti nemaipomenite: noroc la bani şi noi inceputuri

Ziua de 6 ianuarie aduce veşti bune pentru toate zodiile. Astrologii vorbesc depre posibile calatorii, impacari sau chiar noroc la bani!

Berbec:

Eşti in faţa unui alt inceput şi, ca la tot ce-i nou, eşti entuziasmat şi ai aşteptari mari de la ţinta finala. Ai toate resursele pentru a transforma acest plan intr-un succes deplin, dar reuşita depinde foarte mult de felul in care iei startul, deci asta trebuie sa faci acum: sa te concentrezi eficient la ce ai de facut, la sensul de mers, la investiţia de energie care se cere facuta, la colaboratorii pe care te poţi baza şi mai ales la felul in care iţi administrezi energia, ca nu cumva sa consumi tot elanul din prima etapa şi mai apoi sa oboseşti. Cantareşte-ţi bine forţele, aşadar!

Taur:

Intra in mediul tau o persoana care poate avea efecte diferite asupra ta. Ori te irita şi scoate la iveala latura ta agresiva, pentru ca nu-i poţi tolera uşor comportamentul, ori, dimpotriva, te stimuleaza şi te susţine sa porneşti o acţiune noua ce va evolua foarte bine.

Totuşi, nu te aştepta sa mearga toate ca pe roate, pentru ca vor aparea pe parcurs destui oponenţi, inamici sau o mulţime de piedici care vor cere mai mare atenţie din partea ta ca sa nu foloseşti tot ce ai mai rau in tine. Încearca sa nu vezi in jurul tau doar duşmani!

Gemeni:

Iubirea are multe de oferit azi, dar şi cere multe, de aceea nu trebuie sa te mulţumeşti doar cu ceea ce are cel drag sa-ţi daruiasca, ci trebuie sa fii şi tu la fel de generos. Poate nu se exprima in forma pe care ai fi dorit-o tu acum, deci nu aştepta miracole sau o iubire ambalata in poleiala stralucitoare, deoarece iubirea poate lua şi cele mai comune forme, dar la fel de intensa şi curata.

Fii atent la semnalele de tandreţe care vin de la cel drag, pentru ca sunt cea mai clara dovada de iubire.

Rac:

Mare grija spre ce duci dialogul tensionat care se isca azi in jurul tau, pentru ca risca sa denatureze intr-un conflict de proporţii care nu se va termina deloc placut. Eşti chiar in faţa unei dispute agresive care poate destrama o relaţie profesionala sau o prietenie ce mergea bine, dar ajunsese intr-un punct sensibil şi periculos.

Poate nu e prima oara cand se ajunge la acest moment critic, tocmai de aceea trebuie sa priveşti un pic inapoi sa nu repeţi erorile de odinioara, altfel acum nu se va mai putea face nimic sa salvezi situaţia. Priveşte inapoi cu inţelepciune, nu cu manie!

Leu:

Unele lucruri se repeta ciclic in viaţa ta, şi acelaşi lucru simţi şi azi cand treci, pentru a cata oara, printr-o situaţie care cere mult de la tine. De fiecare data te-ai descurcat de minune, deci nu are rost sa-ţi faci griji şi sa intri in panica, deoarece la fel de bine vei gestiona situaţia şi acum.

Ajunge doar sa repeţi soluţiile de odinioara pentru ca nimic nu e nou sub soare şi nu poţi inventa de fiecare data variante noi, deci adu-ţi aminte ce bine s-au aşezat toate candva. Şi de data aceasta mai ai ceva de invaţat de aici, deci nu privi ca pe ceva arhi-cunoscut. Chiar şi aşa poate aduce şi ceva nou in peisaj!

Fecioara:

Cineva ii pune beţe in roate, deşi erai pregatit sa intervii intr-o acţiune cu un consum mare de energie, dar daca-ţi taie elanul, e clar ca nu mai ai acelaşi interes sa continui. Nu privi hopul ca pe un eşec, ci ca pe o pauza de detaşare, deoarece de pe margine, neimplicat direct in miezul acţiunii, vezi altfel lucrurile.

Uneori, o piedica nu e cel mai rau lucru care se poate intampla, ci dimpotriva: te ajuta sa mai treci odata totul in revista şi sa descoperi daca ai scapat ceva din vedere. Stai pe loc şi aduna-ţi forţele, aşadar.

Balanţa:

Priveşti spre viitor cu o combinaţie de emoţii, dar care se bat cap in cap, momentan. E şi un soi de teama pentru ce va urma, dar şi o nerabdare pentru a ajunge mai repede la cele dorite. Încearca sa foloseşti emoţiile intr-un sens constructiv, fara a lasa piedicile sa-ţi taie elanul.

Se pot ivi oricand persoane care iţi pot pune beţe in roate, descriind viitorul in culori foatrte sumbre, ce te pot influenţa şi pe tine, dar nu trebuie sa-i asculţi. Dimpotriva, sa le distragi tu atenţia de la motivele lor de pesimism şi ingrjorare, pentru ca se poate ajunge acolo unde doreşti.

Scorpion:

Cel care promite azi ca te poate ajuta, nu prea e capabil de ceea ce promite, deci nu-ţi face speranţe prea mari cu privire la eventualele sale intervenţii. Are doar impresia ca deţine cheia la problema ta, dar cand ii vei cere efectiv ajutorul, vei vedea ca va cauta tot felul de scuze infantile ca sa scape de sarcina.

Nu te baza pe laudurosi, pe prieteni falşi, pe oameni care doar se dau mari ca ştiu ce e de facut in situaţia respectiva, pentru ca nu vor participa cu nimic bun la rezolvarea ei. Mai mult te incurca şi mai bine te lipseşti de aşa-zisul ajutor.

Sagetator:

Stai şi gandeşte pe indelete variantele pe care le ai la dispoziţie cu privire la planul pe care vrei sa-l pui in aplicare. Nu te aventura la prima idee care-ţi vine in minte, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, ii vei gasi punctele slabe şi vei cauta deja alte soluţii.

Momentul este insa favorabil unei analize la rece, detaşat de toate, privind lucrurile pe toate parţile. Nu te grabeşte nimeni sa iei decizii imediat, deci ia-ţi ragazul necesar pentru a te documenta, a inţelege lucrurile din cat mai multe unghiuri şi sa extragi apoi o concluzie bine gandita.

Capricorn:

Ai aşteptat mult timp acest moment, sa dai startul unui proiect caruia ii acorzi o semnificaţie cu totul speciala. Poate fi o direcţie noua in cariera, o sarcina complicata la serviciu, studiul unui domeniu nou care cere concentrare sau o afecere de perspectiva, dar nimic nu se cladeşte peste noapte.

Important e s-o incepi acum, şi apoi sa-ţi pui serios rabdarea la treaba, deoarece rezultatele nu apar peste noapte. Dar tu ai şi rabdarea, şi ambiţia, şi resursele intelectuale necesare pentru a face din acest drum un succes de durata, deci hai, la drum!

Varsator:

Viaţa de familie este foarte amuzanta. Umorul se resimte in toate activitaţile comune şi daca reuşiţi sa menţineţi acest tonus pozitiv cat mai mult timp, veţi avea numai motive de bucurie.

Copiii sunt sursa acestor motive de reala bucurie, pentru ca anima atmosfera cu glumele, cu jocurile, cu rasetele lor. Coboara-te şi tu un pic la nivelul lor, uita de varsta pe care o porţi pe umeri şi scoate copilul din tine mai mult la lumina. Este atitudinea perfecta pentru a incepe saptamana cu dreptul şi a o ţine aşa pana la capat.

Peşti:

Veştile care sosesc din alte localitaţi te bucura enorm, pentru ca suna exact aşa cum doreai. Sunt informaţii de care te poţi folosi in avantaj propriu, ştiri binevenite prin care afli ca anumite aspecte, pana mai ieri dezechibrate, s-au aşezat pe fagaşul normal.

Relaţiile cu cei din alte localitaţi – fie ca ajungi tu acolo sau vin ei in zona ta de domiciliu – sunt la cote maxime, surse de reala bucurie. Ia legatura cu cineva de la distanţa, pentru ca ai putea afla lucruri excelente de acolo.

Sursa: a1.ro/