Horoscop 2018 Cristina Demetrescu. Previziuni complete pentru fiecare zodie: este anul Leilor

Horoscop 2018 Cristina Demetrescu. Previziuni complete pentru fiecare zodie: este anul Leilor

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat horoscopul anului 2018 pentru fiecare zodie. Leii sunt vedetele lui 2018.

HOROSCOP Berbec 2018. Sunt tensiuni, dar acest tip de tensiuni sunt scantei pentru Berbeci. Cel puţin planetele din Capricorn sunt in zona de cariera, putere. An financiar bun. Se exprima bine şi e posibil sa fie un an de declin in care vor sa faca o schimbare.

HOROSCOP Taur 2018. Fac parte din zodiile de pamant bine spectate. Saturn ii potenţeaza, deja fac planuri de viitor, termina griji şi datorii, pot gasi partenerul de viaţa. E un an care termina cu trecutul şi se schimba.

HOROSCOP Gemeni 2018. Gemenii au un an profesional foarte bun, trebuie sa se pregateasca de schimbari majore. Nu au un an comod. Sunt situaţii care nu mai rezoneaza cu ei. Sa nu stea pe ganduri. E un an bun pentru calatorii.

HOROSCOP Rac 2018. Racii scapa de griji profesionale, se liniştesc, scapa de probleme medicale. Au un an complicat in zona conjugala şi partea financiara. Nu e an de investiţie, ci an de grija financiara.

HOROSCOP Leu 2018. E anul leilor. Destinul e pe zodia lor, dar evident trebuie sa vaneze oportunitaţile. An bun, sentimental. Din toamna pot sa realizeze lucruri legate de patrimoniu. Se pot muta, investi.

HOROSCOP Fecioara 2018. Fecioarele trebuie sa aiba grija de sanatate, dar au un an bun de studiu. Ar putea studia, plecand de la probleme personale. Trec in alta faza, in sentimente, se maturizeaza.

HOROSCOP Balanţa 2018. Balanţele au un an financiar bun şi asta atrage schimbari. Ar trebui sa faca nişte decizii. Trebuie sa vorbeasca de situaţia lor pentru ca pot aparea oameni care sa-i ajute. An sentimental agitat.

HOROSCOP Scorpion 2018. Scorpionul e bine in mare parte. E anul lui, are destinul pe cariera, sunt lucruri care-l pot trage in jos. Un an greu de menţinut intr-o anumita poziţie.

HOROSCOP Sagetator 2018. Sagetatorul are nevoie de linişte, vindecare, e un an de resetare pentru ca anul incepe din 8 noiembrie, poate sa calatoreasca. Destinul e in Leu. Atenţie la partea financiara, nu e un an de expansiune. Trebuie sa devina cumpataţi.

HOROSCOP Capricorn 2018. Capricornul e zodia care va suporta tranzitul de planete grele. 2 ani jumatate de lecţii interesante. Se liniştesc, aduc la suprafaţa probleme necunoscute. Au lucrurile pe masa şi trec la fapte. Au un an greu, dar au protecţie.

HOROSCOP Varsator 2018. Varsatorii au un an agitat in relaţii, sunt agitaţi. Trebuie sa nu darame ce au construit. Un an profesional bun, nu se face cu consum mare. Sa cantareasca cat pot duce.

HOROSCOP Peşti 2018. Peştii au un an bun daca fac curaţenie in relaţiile paguboase. Cum peştele nu ştie sa fie de sine statator, speranţa e sa stea deoparte.

Sursa: www.romaniatv.net