Horoscop 2018 – 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor

Horoscop 2018 – 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor

Saturn in Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandam sa concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru urmatorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn in Capricorn, mulţi vor invaţa sa traiasca cu adevarat, sa aprecieze ceea ce au dobandit, sa conştientizeze daca ura le este de folos, ne vom intoarce la obiceiurile de demult.

Saturn inseamna reguli, munca grea, restricţie, rabdare, structura. Saturn are capacitatea de a transforma totul in jurul nostru, daca evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem.

În caz contrar, ne va oferi o lecţie dura, in urma careia vom reveni cu picioarele pe pamant. Cei care au muncit ani la rand dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi in faţa, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor razvrati.

Pana la sfarşitul tranzitului lui Saturn in 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastra.

BERBEC

Pentru nativii Berbec aceasta schimbare din data de 20.12.2017 va aduce mai multa ambiţie, tenacitate in atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto pana acum, in urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandam gestionarea cu atenţie a energiei.

Daca nu aţi inceput un serviciu sau o afacere acum cresc şansele de a o face. Daca alţii au profitat de munca dumneavoastra, acum va ajunge cuţitul la os şi o sa va daţi demisia pentru a va ocupa doar de visele dumneavoastra.

Uranus va trece in casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belşug şi sume mari de bani tocmai pentru a va oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de munca sau a va indeplini visele. Abia dupa 30 de ani o sa vedeţi ca tot ce aţi gandit in aceasta perioada cu Saturn in Capricorn a fost de bun augur.

TAUR

Nativii Taur, in urma acestui tranzit, de aproximativ 3 ani, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce ii pasiona, acum pot sa mai inceapa o facultate.

Daca pana acum ei mergeau pe principii clare, logice şi bine argumentate, schimbarile aduse de planetele mari pentru urmatorii 3 ani ii pun in situaţii inedite, ei vor renunţa la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Va fi destul de greu, mai ales ca vor fi nevoiţi sa renunţe la morala, incercand sa adopte o atitudine detaşata. Alţi nativi Taur pot sa işi schimbe religia, fie prin casatorie cu un partener de alta religie, fie fiind inspiraţi in urma unei calatorii.

Vor fi şi Tauri care se vor intoarce acasa dupa 9-12 ani, 25-29 ani de pribegie in strainatate, cel mai probabil cu dorinţa de a incepe o afacere.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>