Decizie de ultim moment in cazul criminalei de la metrou! Ce au decis oamenii legii in privinta Magdalenei Serban

Decizie de ultim moment in cazul criminalei de la metrou! Ce au decis oamenii legii in privinta Magdalenei Serban

In urma cu o saptamana, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au cerut prelungirea arestarii preventive pentru Magdalena Serban, femeia care a impins-o pe sinele mortii pe Alina Ciucu.

In ciuda faptului ca, in ultima perioada, Magdalena Serban a fost cooperanta cu medicii si, zilnic, si-a luat tratamentul, oamenii legii au mers pe ideea ca ea trebuie tinuta sub observatie in perioada in care cazul ei este pe masa judecatorilor!

“Magdalena a facut cerere sa fie lasata in libertate”, au spus surse din ancheta, insa ucigasa nu a avut castig de cauza! Dimpotriva, de putin timp, mandatul sau a fost prelungit! “ Solutia s-a dat oficial! Clienta mea va mai ramane inca 30 de zile la Spitalul Penitenciarului Jilava”, a declarat avocata Marinela Rus!

Pe data de 12 decembrie, Magdalena Serban a ingrozit o intreaga Romanie in momentul in care a aruncat-o pe linia de tren de la statia Dristor pe Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani! Femeia, care cu cateva ore inainte mai atacasa o tanara la statia Costin Georgian, a fost gasita de politie si retinuta, apoi a fost dusa la Penitenciarul Spitalului Jilava pentru 30 de zile!

Femeia a depus la Parchet, prin intermediul avocatei sale, mai multe documente din momentul in care era internata la psihiatrie in Spania, acolo unde a avut parte de un tratament.

In aceste documente tutori ar fi fratele si tatal acesteia, adica cei doi ar fi trebuit sa aiba grija de ea si sa se ocupe de tratamentul ei. Asadar, cei doi ar putea fi trasi si ei la raspundere pentru ca nu s-au ingrijit ca Magdalena Serban sa aiba in continuare parte de un tratament adecvat, relateaza Romania TV.

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, spune povestea omorului. Trei medici legisti ii ”citesc” amintirile si trairile

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, este examinata din punct de vedere psihiatric, periodic, de trei medici legisti, chiar intr-una dintre celulele Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este inchisa de o luna. Pentru a stabili daca a avut discernamant cand a ucis, specialistii o pun, printre altele, sa le povesteasca, cu lux de amanunte, acele momente teribile in care a impins-o pe Alina Ciucu sub rotile metroului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>