Concurs Powerbreathe

Concurs Powerbreathe

CONCURSUL S-A TERMINAT!

CASTIGA UNUL DINTRE CELE TREI DISPOZITIVE DESTINATE ANTRENARII MUSCHILOR RESPIRATORI
Ultrabreathe si Powerbreathe sunt dispozitive extrem de eficiente pentru antrenarea muschilor respiratori (inspiratori si expiratori). Cu ajutorul lor veti reusi intr-un mod simplu si confortabil, sa va dezvoltati puterea si rezistenta muschilor respiratori.

Dispozitivele functioneaza pe principiul opunerii rezistentei. Pe masura ce inspirati, rezistenta creata determina muschii respiratori sa lucreze mai intens. Cu cat acestia lucreaza mai intens, cu atat devin mai rezistenti. Pe masura ce puterea dvs. de respiratie se imbunatateste, dispozitivul poate fi reglat treptat pentru a opune o rezistenta mai mare. Cateva minute de antrenament pe zi pot ajuta…

Concurs_Powerbreathe_10146.jpgReducerea senzatiei de epuizare respiratorie

De vreme ce exista multe cauze pentru senzatia de epuizare respiratorie precum astmul, emfizemul, bronsita -sau pur si simplu inaintarea in varsta – cercetarile clinice au demonstrat ca imbunatatirea puterii si rezistentei muschilor respiratori pot reduce semnifi cativ senzatia de epuizare respiratorie si in acelasi timp pot duce la o capacitate crescuta de antrenament si anduranta.

Mareste performanta

Nu e necesar sa suferiti de afectiuni pentru a folosi Ultrabreathe. Fotbalistii, alergatorii, inotatorii si ciclistii pot atinge limitele performantei cu ajutorul unei capacitati pulmonare sporite. Pot folosi aparatul si pentru completarea exercitiilor de incalzire – cercetarile au demonstrat ca tehnicile traditionale de incalzire tind sa ignore muschii respiratori.

Printr-un antrenament simplu si direct cu dispozitivul ULTRABREATHE veti invata sa respirati corect. O respiratie corecta si completa poate avea numeroase beneficii asupra organismului:

– Creste elasticitatea plamanilor si a cutiei toracice, sporind capacitatea respiratorie, plamanii devenind mai sanatosi si mai rezistenti.

– Calitatea sangelui si oxigenarea plamanilor se imbunatatesc, ajutand la eliminarea toxinelor din organism

– Activitatea sistemului nervos, muscular si cardio-vascular va fi imbunatatita.

– In timpul unei respiratii corecte, lucreaza intensiv unul din cei mai importanti muschi ai organismului – diafragmul. Coborandu-se, el maseaza organele interne din zona abdomenului. Ridicandu-se, ca urmare a unui inspir profund, diafragmul maseaza inima, stimulind astfel circulatia sangelui.

– Relaxeaza mintea si trupul.

Pentru mai multe detalii si comenzi vizitati www.respiracorect.ro/catalogConcurs_Powerbreathe_85830.jpgConcurs_Powerbreathe_30549.jpg

CONCURS

Regulamentul concursului

La concurs poate participa orice persoana care are cont pe forumul doctor.info.ro

Consursul se va desfasura in perioada 28.02 – 13.03.2011.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa raspundeti la urmatoarele intrebari, pe forum, in sectiunea speciala:

1. Pentru ce sunt folosite dispozitivele Ultrabreathe si Powerbreathe?

2. Care sunt beneficiile asupra sanatatii pe care le poti obtine folosind aceste dispozitive?

3. Cate cicluri inspir-expir faci intr-o zi? (aproximativ)

4. Povesteste-ne mai multe despre tine si convinge-ne ca ai nevoie de unul dintre aceste dispozitive!

Nu se admite decat o singura participare pentru fiecare persoana (un sigur user, un singur IP). Cei care nu respecta aceasta regula vor fi descalificati si pierd sansa de a castiga si de a participa la alte concursuri.

Castigatorii vor fi desemnati de catre organizatorii concursului pe data de 13 martie si va fi anuntat pe site si prin mesageria interna. Fiecare castigator va primi un singur dispozitiv.

Premiul nu pot fi transformat in bani.

4798