Ce spune un psiholog despre barbatul care a agresat doi copii in lift. Informtii importante despre identitatea individului

Ce spune un psiholog despre barbatul care a agresat doi copii in lift. Informtii importante despre identitatea individului

Un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere cum a sarutat si a pipait doi copii, intr-un lift din Bucuresti. Cei mici, o fetita de 5 ani si fratele ei de 9 ani, mergeau acasa la o prietena de familie cand au fost agresati in lift de pedofil. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din ascensor. 

Incidentul s-a petrecut intr-un bloc din sectorul 6 al Capitalei şi a ieşit la iveala abia dupa ce baiatul de 9 ani a povestit ce s-a intamplat unei prietene de familie de-a parinţilor, la care minorii locuiau de cateva zile.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.”Sunt efectuate mai multe activitaţi de cercetare şi criminalistice. Au fost identificate şi alte camere de supraveghere şi sunt vizionate imaginile. Facem apel la cei care il recunosc pe barbatul surprins in imagini sa apeleze prin sistem 112 poliţia sau sa se adreseze celei mai apropiate secţii”, a anuntat Politia Capitalei, oferind o noua imagine cu barbatul, surprinsa de o camera de supraveghere.