Care este coafura pentru care poţi opta cand mergi la sala

Care este coafura pentru care poţi opta cand mergi la sala

Cand mergi la sala, opteaza pentru o coafura cat mai simpla şi nu te spala pe cap inainte de antrenament. Ba mai mult, daca foloseşti eşarfe, opteaza pentru una din bumbac, care absoarbe umiditatea.

”Aplicaţi un produs inainte de antrenamentul la sala. De ce? Sodiul din transpiraţie va poate deshidrata parul, aşa ca este intotdeauna o idee buna sa aplicaţi o loţiune pe lungimi inainte de a intra in sala de sport”, spune Violeta Pavlovici, hairstylist Londa Professional.

Folosirea unui astfel de produs dureaza doar cateva secunde, iar parul tau va fi mai hidratat şi mai uşor de coafat.

Ştim ca vrei sa araţi impecabil tot timpul, dar este important sa fii atenta la unele detalii daca vrei ca parul tau sa arate bine dupa sala.

”Daca aveţi parul ondulat spre creţ şi in mod normal va antrenaţi purtand o eşarfa de matase, inlocuiţi-o cu una din bumbac, care absoarbe umiditatea’’, mai precizeaza Violeta Pavlovici.

Coafura la care apeleaza cele mai multe dintre noi cand mergem la sala (coada de cal) poate arata impecabil şi dupa antrenament. Iata care este soluţia:

”Daca parul este prins intr-o coada de cal şi incepe sa se electrizeze il poţi domoli cu un fixativ. Periaza parul dupa antrenament, prinde-l intr-o coada de cal şi pulverizeaza puţin fixativ. Parul tau va arata total diferit’’, adauga hairstylistul

Specialiştii mai recomanda sa nu te speli pe cap inainte de a merge la sala, ci sa aştepţi dupa antrenament. Parul proaspat spalat este prea moale ca sa stea cum il prinzi şi mai mult te va incurca la sala.

În plus, nu este recomandat sa te speli foarte des pe cap. De ce?  Pentru ca exista riscul ca firul sa se subţieze şi devina casant.

Daca nu ai timp sa te speli pe cap dupa antrenament, şamponul uscat iţi va da mai mult volum şi vei scapa de impresia de par gras.

Accesorii şi produse de hairstyling care n-ar trebui sa lipseasca din geanta ta de sala:

 

  • Elastice de par
  • Agrafe de diverse forme şi dimensiuni
  • Bentiţe
  • Şampon  şi balsam in varianta travel siz
  • Un tub mic de fixativ
  • Şampon uscat
  • Loţiune de tip leave-in pentru hidratare intensa
  • Spray de styling