Cand o femeie nu mai iubeste un barbat, simte aceste 8 lucruri.

Cand o femeie nu mai iubeste un barbat, simte aceste 8 lucruri.

Unii spun ca iubirea dureaza trei ani, altii ca tine o viata. Ei bine, oricat de mult ne-am dori sa credem ca iubirea este eterna, nu orice iubire poate sa dureze la nesfarsit.

Atunci cand dragostea dintre doua persoane incepe sa se dizolve, apar anumite semne pe care cei doi parteneri le trec des cu vederea. Iata care sunt cateva dintre lucrurile pe care le vei face sau le vei simti atunci cand vei incepe sa iti pierzi iubirea pentru partenerul tau.

1. Cand mancatul impreuna nu mai este placut

Atunci cand mesele incep sa va plictiseasca si nu mai exista romantism atunci cand luaţi cina, este clar ca relatia nu este pe calea cea buna. Mai ales atunci cand nu schimbaţi niciun cuvant si singurul lucru care va atrage atenţia este mancarea.

2. Începeti sa va intrebati daca relaţia dumneavoastra este in regula, fara sa o realizati

Este natura femeii sa fie ingrijorata de cele mai multe ori cand barbatul sau este sau nu este ok. Cu toate acestea, uneori, atunci cand femeile nu simt nici o legatura cu barbatii lor, ele nu mai au acest sentiment si incep sa se ingrijeasca mai mult pentru ele insisi si pentru alti oameni. Acest lucru nu inseamna ca acea persoana este rea, este doar un indicator ca nu mai exista dragoste in aceasta relatie.

3. Cand va spuneti la revedere nu simti nimic

Cand barbatul pleaca, iar pe partenera sa nu o intereseaza unde sau pentru cat timp, atunci ceva este in neregula.

4. Cand simtiti ca partenerul dvs. nu mai este protagonistul si nici nu apare in gandurile voastre

Acest lucru este cu adevarat trist, sa aveţi impresia ca partenerul dumneavoastra nu apare in planurile pentru viitor şi nu este nici macar in gandurile dumneavoastra prea des.

5. Cand te trezesti si nici macar nu te uiti la el, simti pur si simplu ca “e doar o alta zi”

Cand simti dragostea, te face intotdeauna fericit sa te trezesti cu alaturi de persoana iubita. Te uiti la el, ii dai un sarut si-i urezi o dimineata buna, fiind inca o zi de dragoste din viata voastra impreuna.

6. Cand nu este acasa, simti ca nu iţi este dor de el si preferi sa fii singura

Daca simtiti ca iti este mai usor sa fii tu insuti atunci cand partenerul tau este absent, inseamna ca ai nevoie de mai mult timp liber pentru a te simti bine tu cu tine.

7. Îti dai seama ca uneori te bucuri de faptul ca partenerul nu e langa tine

Atunci cand iti dai seama ca nu ai nevoie de partenerul tau pentru a fi fericita, vei incepe sa te simti din ce in ce mai bine atunci cand el nu este langa tine, gandindu-te ca te poti bucura de lucrurile din jurul tau si fara el.

8. Începeti sa iti proiectezi in viitor o noua dragoste

Atunci cand te imaginezi cu alta persoana atat in viitor cat si intr-un cadru intim, inseamna ca sentimentele tale pentru persoana pe care o ai alaturi sunt pe cale sa se piarda.

Sursa: portocaliu.net