BE FIT by CSID, ediţia 4 cu Chef Hadad: Feniculul, secretul unor reţete delicioase VIDEO

BE FIT by CSID, ediţia 4 cu Chef Hadad: Feniculul, secretul unor reţete delicioase VIDEO

Pe 29 noiembrie, cateva sute de cititori ai www.csid.ro au participat la Cinema Pro la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizata de „Ce se intampla, doctore?” cu tema „Micul dejun – Energie pozitiva”, avand ca partener gold Dr. Oetker Musli Vitalis, partener silver Xlear, parteneri bronze Borsec, Profructta, Nescafe Dolce Gusto, uleiurile de masline Terra Creta, Chairry, care ne-a pus la dispoziţie mobilierul şi Bilancia care ne-a asigurat echipamentele de gatit.

Deliciul audienţei a fost facut de chef Joseph Hadad care, de-a lungul timpului, a gatit pentru preşedinţi de state (Bill Clinton, Francois Miterrand), şeici şi vedete pop de talia Madonnei. Unul dintre cei mai titraţi chefi din Romania ne-a gatit cateva reţete de mic dejun, inspirate de propria copilarie, cu ingrediente sanatoase precum lintea, nautul, quinoa neagra, uleiul de masline, avocado şi capşuni.

În plus, chef Joseph Hadad ne-a demonstrat cum poate fi strecurat feniculul in diverse reţete, pentru un plus de aroma şi de savoare!