Asa iti vei mentine motivatia tot anul!

Asa iti vei mentine motivatia tot anul!

Mintea ta este programata sa functioneze dupa impulsuri de cele mai multe ori motivationale. Astfel ca, pentru a avea parte de un an plin de evenimente frumoase ai nevoie de o motivatie puternica, pe care sa si-o mentii pe tot parcursul anului.

Performantele au la baza o motivatie la care se adauga o gandire pozitiva si multa munca. La inceput de an este bine sa faci un bilant pentru a observa ce naume a functionat sau nu in anul ce a trecut.

În felul acesta vei putea afla cu precizie care este drumul potrivit pentru anul acesta, iar cu ajutorul catorva mici ponturi totul va fi floare la ureche.

Seteaza-ti noi obiective reale

De cele mai multe ori esecurile vin dupa asteptari foarte mari, insa nu le constientizam de cele mai multe ori. Asa ca anul acesta seteaza-ti obiective noi, cat se poate de reale. Daca si anul trecut ti-ai dorit ceva abstract sau ai visat sa mergi la vanatoare de unicorni, anul acesta focuseaza-te pe obiective reale.

Un job nou, o casa, o vacanta, cursuri noi pe care sa le frecventezi de drag… ramai ancorat in realitatea ta si in felul acesta vei fi incununat de succes.

Ia o mica pauza, relaxeaza-te si constientizeaza ce anume iti lipseste si stabileste un plan cum sa obtii acel ceva.

Afla cum sa iti pastrezi fericirea in cuplu

Nu pierde din vedere clipa prezenta

De cele mai multe ori oamenii care nu traiesc ancorati in trecut, sunt mult prea preocupati de cum va fi viitorul, uitand astfel sa se bucure de clipa prezenta, de micile bucurii din jur.

Ceea ce iti doresti, cu munca constanta se va realiza. Însa pentru asta ai nevoie sa fii sanatos, sa te alimentezi corespunzator, sa te odihnesti si sa faci miscare.

Motivatia oferita de rezultatele unei viete active este mult mai intensa.

Defineste-ti programul

La omul organizat lucrurile par a merge ca unse. Asigura-te ca inca de la primele ore ale diminetii stii clar ce urmeaza sa faci pe tot parcursul zilei. În felul acesta vei evita senzatia de suprasolicitare.

Alege-ti un motto pe care sa il ai mereu al indemana si sa il vizualizezi oricand. Fii calm si deschis la tot ce este in jurul tau.

Vizioneaza filme motivationale si stai la distanta de persoanele negative.

Scapa de tot ce este vechi din viata si casa ta, reorganizeaza-te si actioneaza in directia dorita.

Fii activ!

Nu evita miscarea, profita de fiecare moment pentru a pune grupele musculare la treaba. Sportul inseamna sanatate, relaxare, motivare si un remediu incredibil de a trece peste toate.