”Am 27 de ani. Nu vreau sa mor. Iubesc viata.” Scrisoarea unei tinere bolnave de cancer iti va frange inima

”Am 27 de ani. Nu vreau sa mor. Iubesc viata.” Scrisoarea unei tinere bolnave de cancer iti va frange inima

Fotografiile postate de Holly Butcher pe Facebook nu arata ce se intampla cu adevarat in organismul ei. Desi in imagini pare sanatoasa si fericita, tanara suferea de sarcom Ewing, o forma rara de cancer osos care au macinat-o pe interior. La 27 de ani, inainte sa fie ucisa de boala, Holly a scris despre experienta traumatizanta cu boala. Saptamana trecuta, dupa moartea tinerei, parintii ei au publicat scrisoarea.

 ”Este greu si neobisnuit sa realizezi si sa accepti ca vei muri la doar 27 de ani. Mi-am imaginat intotdeauna ca o sa imbatranesc, o sa am par alb si riduri, cauzate in mare parte de familia numeroasa, pentru ca am planuit sa am multi copii cu iubirea vietii mele. Îmi doresc atat de tare acest lucru, ca ma doare. Dar asta e adevarul despre viata: e fragila, pretioasa, impredictibila si fiecare zi e un dar, nu un drept.

Am 27 de ani. Nu vreau sa ma duc. Iubesc viata. Sunt fericita. Le datorez asta celor pe care ii iubesc. Dar e un lucru pe care nu il pot controla.

As vrea ca oamenii sa nu isi mai faca atatea griji pentru lucrurile minore, lipsite de insemnatate, sa nu se mai streseze si sa incerce sa-si aminteasca faptul ca toti avem aceeasi soarta, toti vom muri la un moment dat, asa ca ar fi bine sa pretuim timpul pe care il avem.

În acele momente in care te plangi pentru lucruri ridicole, gandeste-te ca cineva infrunta o problema reala. Fii recunoscator pentru lucrurile minore si treci peste ele. E ceva normal sa te enerveze anumite lucruri, dar nu le lasa sa aduca negativitate in viata ta si a celor apropiati tie.