7 greseli pe care le fac barbatii in pat si care distrug o relatie

7 greseli pe care le fac barbatii in pat si care distrug o relatie

Barbatii sunt foarte grijulii si sensibili, le pasa de modul in care fac dragoste si in timp ce asta se intampla, ei sunt si mai atenti, deci cum poate un barbat sa faca o greseala?

Adevarul este ca barbatii sunt cam naivi cand este vorba de a face dragoste.

Ei trec peste emotii si ajung sa faca lucruri care in cele din urma strica distractia. Aceste lucruri ar trebui evitate. Uneori, barbatii ignora ceea ce vrea partenera lor si continua sa faca lucruri in ciuda faptului ca poate partenera se opune.

1. Te uiti la filme pentru adulti in pat

Evita sa te uiti la filme pentru adulti in timp ce esti in pat cu cineva. Ideea de a face dragoste si de a privi filme pentru adulti simultan poate suna perfect, dar nu este. Cu toate acestea, poti sa asculti o muzica relaxanta si romantica.

2. Pune-ti telefonul deoparte

Mai ai nevoie de explicatii despre asta? Tu faci dragoste cu cineva si de aceea trebuie sa te concentrezi asupra ei. Cum ar putea sa iti vina ideea de a folosi telefonul chiar acum? Cand esti cu partenera ta ea vrea ca tu sa te eviti sa folosesti sau chiar sa te gandesti la telefonul tau.

3. Nu o forta

Nimanui nu-i place sa fie fortat in pat,fie barbat sau femeie. Trebuie sa iei asta in considerare foarte serios. Amorul este despre dragoste si placere si trebuie sa iti amintesti sa nu fii nepoliticos, sa nu incerci sa o ranesti si sa fii gentleman-ul pe care il adora.

4. Între timp, apreciaz-o

Femeile, in general fac multe lucruri pentru a seta intreaga atmosfera si se enerveaza atunci cand eforturile lor sunt ignorate. Laud-o si apreciaza tot ce face; fie este vorba despre noua ei lenjerie sau decorarea camerei. Daca nu, ea nu numai ca se va simti neapreciata, dar nici amorul nu va fi la fel de placut.

5. Nu vorbi despre munca

Cand faci dragoste cu partenera ta trebuie sa te bucuri si sa savurezi fiecare moment al. Deci nu uita sa nu vorbesti niciodata despre munca deoarece vei strica intreaga dispozitie. Mai degraba, incercati sa vorbiti despre cat de mult va doriti sa faceti amor.

6. Eviti preludiul sau el nu are loc

Daca iti doresti ca partenera ta sa se simta de milioane, nu evita niciodata preludiul deoarece el este unul dintre cele mai importante elemente in amor.

Faptul ca dureaza mai mult timp pentru ca femeile sa aiba starea necesara sau sa ajunga la orgasm este cunoscut de toata lumea. Preludiul ajuta ajuta in acest caz si cu cat petreci mai mult timp pe ea, cu atat mai fericita va fi.

7. Nu o lasa singura cand termini

Nu o lasa niciodata singura dupa ce ai terminat deoarece o vei face sa se simta evitata si ignorata. Ramai cu ea, imbratiseaz-o strans si alint-o; fa-o sa inteleaga cat de importanta este pentru tine si ca nu totul se rezuma la actul amorului pentru tine.