10 beneficii ale coenzimei Q10 si ce alimente o contin (P)

10 beneficii ale coenzimei Q10 si ce alimente o contin (P)

Substanta naturala produsa de organism, coenzima Q10 mareste rezistenta organismului, ajuta la slabit, combate cancerul si chiar intarzie imbatranirea, sugereaza studiile specifice in domeniu. Unul dintre cele mai importante beneficii ale coenzimei Q10 este ca promite sa imbunatateasca tratamentul obisnuit pentru bolile cardiace.

beneficii ale coenzimei Q10

Coenzima Q10 se gaseste in toate celulele corpului si joaca un rol esential in procesul de creare a energiei. Nu de putine ori, cercetatorii stiintifici au spus despre ea ca este o substanta miraculoasa pentru sanatate. Cosmopharm iti pune la dispozitie produsul Coenzima Q10 200 mg, pentru ca si tu sa te bucuri de cele 10 beneficii ale coenzimei Q10!

Substanta face parte din familia de compusi numita chinone. Initial, cand oamenii de stiinta au izolat-o, in 1957, i-au pus numele ubichinona, scrie healthline.com, deoarece au descoperit ca era omniprezenta in natura.

Coenzima Q10 se gaseste in toate organismele vii, fiind concentrata in alimente precum alune, nuci, uleiuri.

In prezent, promotorii acesteia o recomanda pentru ca asigura o stare de sanatate buna si poate contribui la tratamentul bolilor cardiace si altor afectiuni grave.

O multime de medici sunt de parere ca aceasta substanta ar trebui sa se numeasca “vitamina Q”, datorita functiei cruciale pe care o are asupra organismului.